consument pers  
     
CV (vloer) + individuele gasverwarming CV (radiator) + individuele gasverwarming Individuele gasverwarming
     
CV (vloer)
+ individuele gasverwarming
CV (radiator)
+ individuele gasverwarming
Individuele gasverwarming
     
Het ideale alternatief voor uw CV

Ecologie en economie zijn “hot items” vandaag de dag.
Verwarming neemt een belangrijk deel van het jaarlijkse energieverbruik voor zijn rekening, en door de stijgende energieprijzen en toenemende vervuiling wordt iedereen zich bewust van de nood aan een rationeler energieverbruik. Daarenboven wordt het aanbod steeds groter en de keuze voor de consument steeds moeilijker.

Kies je voor individuele of centrale verwarming? Beide systemen hebben hun voordelen, maar de individuele gasverwarmingstoestellen van Flandria beschikken over belangrijke troeven op zowel economisch als ecologisch vlak. Individuele verwarming werkt snel en efficiënt dankzij de lokale warmteproductie. In tegenstelling tot een CV-installatie, heeft individuele gasverwarming geen last van stilstand- en leidingverliezen, en bovendien wordt de installatie voor het hele huis niet geactiveerd om één enkele ruimte te verwarmen. Individuele verwarming kan zowel de rol van hoofd- als van bijverwarming vervullen, en dankzij het hoge rendement van deze toestellen is niet alleen de investeringskost laag, maar ook het verbruik.

 
Hybride verwarming: de perfecte oplossing

In het straatbeeld verschijnen steeds meer hybride wagens die verschillende energiebronnen combineren om een zo laag mogelijk verbruik en uitstoot te koppelen aan gebruiksgemak en comfort. Bij Flandria zijn we ervan overtuigd dat deze trend zich niet enkel buitenshuis, maar ook binnenshuis zal ontwikkelen. Naast de centrale verwarming en de inzethaard raken ook andere systemen, zoals zonneboilers en warmtepompen, meer en meer ingeburgerd. Door meerdere systemen te combineren wordt het gemakkelijker om het klimaat in elke ruimte op de meest efficiënte manier aan te sturen. De individuele verwarmingstoestellen van Flandria passen perfect in dit plaatje, als hoofd- of als bijverwarming.

 
Hybride verwarming  

Als hoofdverwarming of bijverwarming

Lagere investeringskost

Sneller verwarmen

Geen stilstand of leidingverliezen

Hoog rendement, laag verbruik

Propere verbranding

Veilig en gebruiksvriendelijk

 
    consument | pers
2020 © Flandria